Airconditioning modellen

Uw klimaat, onze zorg!

Aircondioning wandmodellen

Waarom kiezen voor een wandmodel?
Dit model is veelal geschikt voor woonkamers, slaapkamers, keukens, kleine kantoorruimtes en kleine serverruimtes.
Een wandmodel heeft als voordeel dat ze snel en doeltreffend werken. In korte tijd is de ruimte gekoeld of verwarmt. Met een wandmodel kan je ook gemakkelijk de juiste temperatuur behouden. De luchtstroom van een wandmodel is handig te regelen dankzij de horizontale en verticale lamellen.
Een wandmodel is ook zeer stil, bijna geluidloos. Een wandairco is verkrijgbaar is verschillende vormen en uitvoeringen. Je heb design wandmodellen en gewone basis wandmodellen en als je echt wil zijn ze in iedere kleur te spuiten.

Vloermodel airco

Waarom kiezen voor een vloermodel ?
Een vloermodel airco is zeer geschikt voor zolders of lage ruimtes met een laag plafond.
Een vloermodel is makkelijk te plaatsen in ruimtes waar je niet zoveel ruimte hebt aan de muur. Je kan ze laag aan de muur installeren of onder een raam.
De meeste vloermodel airco’s zijn beperkter dan een radiator van een verwarming. Maar je kan er goed mee verwarmen waardoor je comfortabel in je huis kan leven op koude dagen. Maar ook tijdens warme dagen en tijdens een hittegolf bied deze dan weer heerlijke verkoeling.

Cassette unit

De Cassette unit wordt veelal gebruikt op kantoren , winkels, restaurants deze unit beschikt over 4 zijde uitblaas wat een ruimte snel een aangenaam klimaat kan geven.
Een cassette airco is zeer geschikt voor grote ruimtes die snel op de juiste temperatuur moeten komen. Deze krachtige airconditioning zorgt voor een ideaal binnenklimaat. Het maakt niet uit of het nu uw kantoor, winkel, restaurant of behandelruimte is. Een groot voordeel is dat de cassette airco helemaal in plafonds geïntegreerd kan worden. Zo blijft de airconditioning onzichtbaar voor klanten en gasten, terwijl zij toch genieten van een perfecte temperatuur én de perfecte luchtvochtigheid.

Inbouwmodellen vaste airco

Als je niet wilt kiezen voor een wand- of vloermodel, dan is er nog een keuze de inbouwmodellen. Hierbij wordt de unit weggewerkt uit het zicht, achter een wand of in het plafond. Een inbouwairco zie je bijna niet, op een rooster na en zorgt natuurlijk voor een aangenaam binnenklimaat gedurende het gehele jaar, net zoals de wand- en vloermodellen van.
Denk maar eens aan een hotelkamer hier is altijd airco maar deze ziet u niet, uiteraard kan dit ook bij u thuis.

Plafond onderbouw airconditioning

De plafond onderbouw airco is vergelijkbaar met een wandmodel waar je de binnenunit aan de muur bevestigd. Alleen wordt deze tegen het plafond geplaatst. Daarom dat deze airconditioning ook wel eens plafond onderbouw binnenunit genoemd wordt. Meestal wordt er voor deze oplossing gekozen in ruimtes waar geen verlaagd plafond aanwezig is. Doordat deze unit hoog hangt, koelt hij precies waar het echt nodig is.

Kanalen unit

Kanaalmodellen ook wel duct of satellietmodel genoemd worden veelal toegepast in grotere ruimten zoals kantoren, winkels, scholen, showrooms etc, dit omdat ze een grote tot zeer grote capaciteit hebben, ook worden ze steeds vaker in nieuwbouw woningen toegepast als inbouw units.
Met een kanaalunit en speciale inblaasroosters oftewel wervelroosters zorgen deze aircosystemen voor een perfecte luchtinbreng en het beste comfort. Eenmaal het aircosysteem gemonteerd zijn alleen de inblaasroosters nog maar zichtbaar, de binnen-unit is niet zichtbaar zoals bij de overige uitvoeringen.
U kunt ook kiezen om aan de kanaalunit zogenaamde airsocks te installeren dit zijn textielen luchtkanalen welke zorgen voor een zeer efficiënte luchtverdeling.

Projecten

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Kan ik u terugbellen?

Adres

Van Innevelthof 23, 2676 DK Maasdijk