Airconditioning modellen

Uw klimaat, onze zorg!

Aircondioning wandmodellen

Waarom kiezen voor een wandmodel airconditioning?
Dit model is veelal geschikt voor woonkamers, slaapkamers, keukens en kleinere werkruimtes.

Een wandmodel airco werkt snel en doeltreffend. In korte tijd is de ruimte gekoeld of verwarmt. Met een wandmodel airconditioning kan je ook gemakkelijk de juiste temperatuur behouden. De luchtstroom van een wandmodel airconditioning is handig te regelen dankzij de horizontale en verticale lamellen.

Een wandmodel airco is ook zeer stil, bijna geluidloos en verkrijgbaar is verschillende vormen en uitvoeringen. Je heb design wandmodellen en gewone basis wandmodellen en als je echt uniek wil zijn:  ze zijn in iedere gewenste kleur te spuiten.

Vloermodel airco

Waarom kiezen voor een vloermodel airconditioning?
Een vloermodel airco is uitermate geschikt voor zolders of lage ruimtes met een laag plafond.

Een vloermodel airco is makkelijk te plaatsen in ruimtes waar je niet zoveel ruimte hebt aan de muur. Installatie is mogelijk laag aan de muur of onder een raam.

De meeste vloermodel airco’s zijn beperkter dan een radiator van een verwarming. Toch kan er goed mee verwarmen. Waardoor het comfortabel in huis blijft op koude dagen. Aan de andere kant: op warme dagen bied een vloermodel airco voldoende verkoeling.

Cassette airco-unit

Een  cassette airco-unit zeer geschikt voor zakelijk gebruikt. Zoals kantoren , winkels en restaurants. De cassette airco beschikt over 4 zijde uitblaas wat een ruimte snel een aangenaam klimaat kan geven.

Een cassette airco is zeer geschikt voor grote ruimtes die snel op de juiste temperatuur moeten komen. De krachtige airconditioning zorgt voor een ideaal binnenklimaat. Het maakt niet uit of het nu uw kantoor, winkel, restaurant of behandelruimte is. Een groot voordeel is dat de cassette airco helemaal in plafonds geïntegreerd kan worden. Zo blijft de airconditioning onzichtbaar voor klanten en gasten, terwijl zij toch genieten van een perfecte temperatuur én de perfecte luchtvochtigheid.

Inbouwmodellen vaste airco

Als je niet wilt kiezen voor een wand- of vloermodel, dan is er nog een keuze: de inbouwmodellen.

Bij een inbouwairco wordt de unit weggewerkt uit het zicht. Bijvoorbeeld achter een wand of in het plafond. Een inbouwairco zie je bijna niet, op een rooster na.

Natuurlijk zorgt de inbouwairco voor een aangenaam binnenklimaat gedurende het gehele jaar, net zoals de wand- en vloermodellen van.

Typische toepassingen zijn hotels en huizen met een focus op design. 

Plafond onderbouw airconditioning

De plafond onderbouw airco is vergelijkbaar met een wandmodel waar je de binnenunit aan de muur bevestigd. Het verschil is dat de onderbouw airco tegen het plafond  is geplaatst.

Een andere naam voor de plafond onderbouw airco is plafond onderbouw binnenunit genoemd wordt.

Dit type airco is de beste keuze voor ruimtes waar geen verlaagd plafond aanwezig is. Doordat deze unit hoog hangt, koelt hij precies waar het echt nodig is.

Kanalen airco-unit

Kanaalmodellen,  ook wel duct of satellietmodel genoemd vinden hun toepassing in grotere ruimten zoals kantoren, winkels, scholen, showrooms et cetera.
De belangrijkste reden hiervan is dat ze een grote tot zeer grote capaciteit hebben.

Met een kanaalunit en speciale inblaasroosters oftewel wervelroosters zorgen deze aircosystemen voor een perfecte luchtinbreng en het beste comfort. Eenmaal het aircosysteem gemonteerd zijn alleen de inblaasroosters nog maar zichtbaar, de binnen-unit is niet zichtbaar zoals bij de overige uitvoeringen.

Optioneel zijn z.g. airsocks te installeren. Dit zijn textiele luchtkanalen welke zorgen voor een zeer efficiënte luchtverdeling.

Projecten

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Kan ik u terugbellen?

Adres

Van Innevelthof 23, 2676 DK Maasdijk