Luchtbehandeling & airconditioning in het Westland

Installatie, montage en onderhoud. Met deskundigheid.

Diensten montage en service

airconditioning

Airconditioning

Voor iedere te warme of te koude plek is er een airco op maat beschikbaar.

Luchtbehandeling/Ventilatie

Luchtbehandeling en ventilatie

Een aangename temperatuur, luchtvochtigheid en zuivere schone lucht.

Service & Onderhoud

Service & onderhoud airco en ventilatie

Met het juiste onderhoud verlengt u de levensduur van uw airconditioning.

projectondersteuning

Project ondersteuning

Voor de zakelijke markt hebben wij Project ondersteuning

projectondersteuning

Zakelijk en particulier in het Westland

Wij staan klaar voor zowel zakelijke als particulier opdrachtgevers in het gehele Westland en omgeving.

Luchtbehandeling & ventilatieinstallatie.

Goed advies op locatie

Wij komen graag langs bij u thuis of op het werk voor een passend advies over een goed werkend én gezond ventilatiesysteem. Eventueel met filters en luchtbehandeling of zelfs met verwarming.

Met een goed werkende, schone ventilatie schep je een gezonde werkomgeving voor je personeel en cliënten/gasten.

Als installatiebedrijf in en voor het Westland, begrijpen wij het belang van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Of het nu gaat om kassen, kantoren, productiehallen of woonhuizen, onze luchtbehandeling installaties zijn ontworpen om de luchtkwaliteit te verbeteren en energie-efficiëntie te verhogen.

Verse, schone lucht in uw kantoor of huis is belangrijk

En goede luchtbehandeling verbetert merkbaar uw leefomgeving. Of het nu gaat om uw kantoor of woonhuis, iedere omgeving vraagt om een juiste luchthuishouding. Denk aan een aangename temperatuur, luchtvochtigheid en zuivere schone lucht. Met een goede luchtbehandeling krijgt u meer zuurstof binnen. Het gevolg is dat u zich frisser en gezonder voelt. 

Deskundige installatie luchtbehandeling- en ventilatiesystemen

Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise in het installeren van luchtbehandelingssystemen. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie, zodat u direct kunt profiteren van een verbeterde luchtkwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Elk gebouw en elke toepassing is anders. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die precies aansluiten bij uw specifieke behoeften. Van kleinschalige projecten tot grootschalige industriële installaties, wij leveren altijd de beste oplossing.

Energiezuinig en efficiëntie ventilatiesystemen

Onze luchtbehandeling installaties zijn ontworpen met aandacht voor voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Dit betekent lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk voor uw huis of bedrijf.

Betrouwbare service

Bij van der Zalm Klimaattechniek staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden niet alleen installatie, maar ook onderhoud en reparatie. Zo bent u verzekerd van een langdurige en probleemloze werking van uw systeem.

Montage en installatie in het Westland

Ons werkgebied beslaat het Westland waaronder De Lier, ‘s-Gravenzande, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde, Wateringen, Rozenburg en Maassluis.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u meer weten over hoe onze luchtbehandeling installaties uw binnenklimaat verbeteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u de beste oplossing te vinden voor uw situatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Kan ik u terugbellen?

Adres

Van Innevelthof 23, 2676 DK Maasdijk