Over Roberto van der Zalm

Specialist in airco- en klimmaatbeheersing

Stek gecertificeerd F-Gassen

Bij van der Zalm  Klimaattechniek heb je de zekerheid dat de montage volgens de geldende wet en regelgeving worden uitgevoerd.

Luchtbehandeling/Ventilatie

Gezonde lucht!

Aan ventilatie wordt vaak te weinig aandacht besteed, maar het is wel écht heel belangrijk voor een goed en gezond leefklimaat.

Goede service

Een luchtbehandelingssysteem aanleggen is één. Onderhoud is net zo belangrijk. Schoonmaken, controle op kapotte onderdelen, maar ook aanpassen naar de modernste inzichten.

Wie ben ik

Van der zalm airco onderhoud

Roberto van der Zalm

Geboren Rotterdammer, maar woon nu met mijn gezin in Maasdijk.

Mijn passie voor klimaattechniek is een aantal jaren geleden per toeval ontstaan.

Als timmerman in de bouw zag ik steeds vaker klimaattechnici bezig met de aanleg van airco’s en luchtbehandelingssystemen. Ik was op slag verkocht en heb mezelf dit vak binnen een paar jaar eigen gemaakt. 

Naast de airconditioning bouw ik ook ventilatiekanalen veelal voor bedrijven, industrie en casino’s. Maar dit kan natuurlijk ook in uw huis zijn.

Aan ventilatie wordt vaak te weinig aandacht besteed, maar het is wel écht heel belangrijk voor een goed en gezond leefklimaat.

Qua Airconditioning kunt u alle kanten op door de vele mogelijkheden die er zijn, en de verschillende aanbieders. Er is voor ieder een bij passende oplossing te verzinnen. Graag denk ik met u mee voor de beste oplossing voor uw situatie.

Stek-erkend

Stek gecertificeerd F-Gassen

Bij van der Zalm  Klimaattechniek heb je de zekerheid dat de montage volgens de geldende wet en regelgeving worden uitgevoerd. Ik ben als monteur door  Stek gecertificeerd. Ik mag hierdoor werken aan klimaattechnische systemen welke F-gassen bevatten.

Door een monteur in te schakelen met de juiste papieren kunt u al helpen het milieu te sparen onze monteur heeft  de juiste papieren en zal altijd proberen te voorkomen dat er koudemiddelen in het milieu terecht komen.

F-gassen of HFK’s zijn gefluoreerde broeikasgassen. De toename van deze broeikasgassen in de atmosfeer versterkt het zogenaamde broeikasgaseffect. Hierdoor wordt de aarde steeds warmer, dat een ernstige bedreiging voor het milieu vormt. F-gassen worden veel gebruikt in klimaatinstallaties en koelsystemen.

Neem voor de mogelijkheden contact op met van der Zalm klimaattechniek

Kan ik u terugbellen?

Adres

Van Innevelthof 23, 2676 DK Maasdijk