Airco- en ventilatieproject ondersteuning

Uw partner in airco -en klimaatbeheersingsprojecten in het Westland

Diensten

airconditioning

Ontwerp en engineering

We ontwerpen een op maat gemaakt systeem dat voldoet aan de gestelde normen van prestaties, energiegebruik duurzaamheid.

Luchtbehandeling/Ventilatie

Specificaties en documentatie

We voorzien u van alle technische specificaties en documentatie die nodig is voor een succesvolle installatie.
Service & Onderhoud

Coördinatie en toezicht

We coördineren alle aspecten van het installatieproces, van de logistiek tot de planning en inzet van technici. We zorgen voor een naadloze samenwerking tussen alle betrokken partijen.
projectondersteuning

Eindcontrole en testen

Na de installatie voeren we uitgebreide tests uit om te bevestigen dat uw systeem optimaal functioneert.

Organisatie of projectondersteuning
door van der Zalm Klimaattechniek

Ondersteuning binnen uw organisatie of project

Van der Zalm klimaattechniek is u van dienst om en u daarmee als eigenaar of organisatie te ontlasten.

Behalve het installeren van de airconditioning, koeling, verwarming en luchtbehandeling bij uw bedrijf zorg ik er ook voor dat alle verdere werkzaamheden goed ingepland worden. Naast het aanleggen van de airconditioning leveren wij ook ventilatiekanalen, met name bij bedrijven.

Aanleggen van een airco- of ventilatiesysteem terwijl ook andere installateurs bezig zijn, zoals timmerlui, stukadoors en elektriciens vergt afstemming. Deze afstemming neem ik, met mijn bouwachtergrond, op mij. Ik fungeer dan als uitvoerder en overleg met de andere specialisten. Zo wordt dubbel werk of zelfs elkaar in de weg zitten voorkomen. Zodat het project op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

Projectondersteuningsdiensten

 1. Initiële adviesgesprekken: we beginnen met een grondige analyse van uw behoeften, wensen en benodigdheden. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste airco-installatie die perfect aansluit op uw situatie.
 2. Gedetailleerde planning: we stellen een gedetailleerd projectplan op, inclusief tijdslijnen, budgetten en benodigde materialen. Dit zorgt voor een gestructureerde aanpak en voorkomt onverwachte verrassingen.
 3. Ontwerp en engineering: we ontwerpen een op maat gemaakt systeem dat voldoet aan de gestelde normen van prestaties, energieverbruik en geluid.
 4. Specificaties en documentatie: we voorzien u van alle technische specificaties en documentatie die nodig is voor een succesvolle installatie.
 5. Coördinatie en toezicht: we coördineren alle aspecten van het installatieproces, van de logistiek tot de inzet van installateurs. We zorgen voor een naadloze samenwerking tussen alle betrokken partijen.
 6. Kwaliteitscontrole: we voeren strikte kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat elke stap van het installatieproces aan de normen voldoet.
 7. Professionele Installatie: we zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte montage van uw airco-installatie. We werken snel en efficiënt om de overlast voor uw dagelijkse activiteiten te minimaliseren.
 8. Veiligheid: we garanderen dat alle installatiewerkzaamheden voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en regelgeving.
 9. Eindcontrole en testen: na de installatie voeren we tests uit om te controleren dat uw systeem optimaal functioneert.
 10. Instructie en training: we bieden duidelijke instructies en training over het gebruik en onderhoud van uw nieuwe airco-installatie.
 11. Nazorg en ondersteuning: onze service houdt niet op na de installatie. Wij blijven beschikbaar voor eventuele vragen of ondersteuning en bieden regelmatige onderhoudsservices om de levensduur van uw systeem te maximaliseren.

Projectondersteuning in het Westland

Ons wekgebied beslaat het Westland e.o. waaronder De Lier, ‘s-Gravenzande, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde, Wateringen, Rozenburg en Maassluis.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u meer weten over projectondersteuning? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat houdt de projectbegeleiding in:

De schakel tussen u en diverse opdrachtgevers

 • Projectbegeleiding
 • Communicatie
 • Meewerkend voorman
 • Vergroten klanttevredenheid
 • Duidelijk aanspreekpunt
 • Totaal ontzorgen

Huur mij in als projectmanager!

Kan ik u terugbellen?

Adres

Van Innevelthof 23, 2676 DK Maasdijk